uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника
uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника

Студентки університету Владислава та Марина Алексіїви увійшли до складу збірної України на Олімпійських іграх-2020

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. > Спорт та культура > Студентки університету Владислава та Марина Алексіїви увійшли до складу збірної України на Олімпійських іграх-2020

Студентки 4-го курсу Інституту підготовки кадрів для органів юстиції України нашого університету Владислава Алексіїва та Марина Алексіїва увійшли до складу збірної України на Олімпійських іграх-2020, які проходять в Токіо.

Владислава та Марина – учасниці команди України по артистичному плаванню (художнє синхронне плавання) – заслужені майстри спорту, учасниці програм хайлайтерів, які виграли перший в історії титул чемпіона світу в Україні на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Кванджу (Корея, 2019 р.). Шестикратні призерки чемпіонатів світу, чотирикратні чемпіонки Європи та трикратні срібні призерки Європи. Брали участь у трьох Світових серіях FINA – в Парижі, Александруполісі, Барселоні, а також у суперфіналі в Будапешті. Перемогли в довільному дуеті на Відкритому чемпіонаті Франції у 2019 році тощо.

2-го серпня вони розпочинають свій шлях до олімпійського п’єдесталу.

Бажаємо дівчатам та команді наснаги, терпіння, віри в себе та нагород найвищої проби!

Підтримуй наших!

Вболівай за Україну!