uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника
uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника

Ректор Анатолій Гетьман зустрівся з бронзовими призерками з артистичного плавання Олімпіади в Токіо Владиславою та Мариною Алексіївими

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. > Спорт та культура > Ректор Анатолій Гетьман зустрівся з бронзовими призерками з артистичного плавання Олімпіади в Токіо Владиславою та Мариною Алексіївими

У зустрічі взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Юрій БАРАБАШ, проректор з економіки та соціального розвитку Олексій НЕСТЕРОВИЧ, керівник Центру рекрутингу, маркетингу та комунікацій Артур БУЛГАКОВ та головний тренер плавального клубу Університету Павло ЄГОРОВ.

Ректор Анатолій ГЕТЬМАН, вітаючи студенток, зазначив: «Мене особисто й увесь колектив Університету переповнює гордість за те, що наші студенти серед призерів олімпіади. Ця «бронза», безперечно, має цінність «золота», адже авторитет на міжнародній арені держава здобуває саме вашою копіткою працею. Ви стали уособленням прекрасної, молодої, енергійної України для мільйонів людей у світі».

Владислава та Марина Алексіїви, студентки 4 кусу Інституту підготовки кадрів для органів юстиції України, розповіли, що хоча й мають великий досвід участі в змаганнях найвищого рівня, а все ж відчули у Токіо особливу атмосферу. Щоправда бракувало глядацької підтримки.

У амбітних планах дівчат виступ на Олімпіаді 2024 року в Парижі не лише у командному, а й парному виді. Окрім того сестри зізналися, що ставлять собі за мету успішно закінчити Університет і продовжити навчання в аспірантурі.

Днями Марина та Владислава Алексіїви вирушають на відновлювально-спортивні збори, а вже 8 вересня в артистичному плаванні розпочнеться новий змагальний сезон. Вболіваймо за наших!

Маріанна ІВАНІНА