uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника
uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника

Вітаємо волейбольний клуб «Юракадемія» з бронзовими медалями чемпіонату України з волейболу серед чоловіків Суперліги!

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. > Спорт та культура > Вітаємо волейбольний клуб «Юракадемія» з бронзовими медалями чемпіонату України з волейболу серед чоловіків Суперліги!

Суперниками волейбольної команди Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого «Юракадемія» у бронзовій серії до трьох перемог чоловічої волейбольної Суперліги була команда «Житичі-Полісся» із Житомира.

Перший та другий матчі пройшли у запеклій боротьбі між командами та тривали по чотири партії. Третій матч пройшов з помітною перевагою наших волейболістів та завершився з рахунком 3:0, та став третім переможним у бронзовій серії.

«Всі наші перемоги ми присвячуємо рідному Харкову» – зазначив головний тренер команди Сергій Коваленко.

За результатами серії із трьох матчів найкращими гравцями в нашій команді «юристів» стали: діагональний Віктор Шаповал – 67 очок, догравальник Микита Арбузов – 35 очок, центральний блокуючий Олександр Терещук – 30 очок.

Вітаємо нашу команду, головного тренера Сергія Коваленка, президента клубу Леоніда Михайлова та вболівальників із завоюванням бронзових нагород!

Дякуємо нашим захисникам за те, що ми можемо здобувати перемоги на спортивних майданчиках та навчатися по при всі намагання ворога завадити цьому!