uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника
uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника

Ректор Університету Анатолій Гетьман проінспектував перед уведенням в експлуатацію нову спортивну споруду біля гуртожитків №1 і №2

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. > Спорт та культура > Ректор Університету Анатолій Гетьман проінспектував перед уведенням в експлуатацію нову спортивну споруду біля гуртожитків №1 і №2

Універсальний спортивний майданчик може використовуватися для занять різними видами спорту, зокрема, баскетболом, волейболом, міні-футболом, великим тенісом тощо. Він оснащений сучасною дренажною системою і освітлювальними приладами.  

Ректор Анатолій ГЕТЬМАН зазначив: «Розвиток інфраструктури Університету, у тому числи й спортивної, як і раніше, є пріоритетним напрямом діяльності ректорату. Однак наразі ми відійшли від будівництва масштабних споруд й зосередилися на створенні осередків фізичної культури та спорту якнайближче до студента, а саме біля гуртожитків. Я вдячний нашим спонсорам і Харківській міській раді за фінансову й організаційну підтримку, а будівельникам  за якісне та вчасне виконання проєкту».  

Свою майстерність на новому майданчику продемонстрував студент 2 курсу магістратури факультету адвокатури баскетболіст Владислав ГАРКУША. «Щороку я спостерігаю, як в Університеті з’являються нові спортивні об’єкти. Тренування в комфортних умовах дають більший ефект», – сказав Владислав.  

Випробували нове поле й гравці футбольного клубу Університету під керівництвом тренера Андрія ВОРОНЬКА.