uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника
uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника

Студентки факультету юстиції Університету вибороли 4 золоті медалі на командному Чемпіонаті України з синхронного плавання

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. > Університет > Студентки факультету юстиції Університету вибороли 4 золоті медалі на командному Чемпіонаті України з синхронного плавання


Студентки факультету юстиції Університету Владислава та Марина Алексіїви у складі збірної команди Харківської області-1 на командному Чемпіонаті України з синхронного плавання вибороли чотири золоті медалі: дві в групових змаганнях та дві – в дуеті в технічній та довільній програмах.

Між змаганнями дівчата знаходять час активно займатися волонтерською діяльністю, проводять майстер-класи та збирають кошти для діток з будинків-інтернатів з Харкова та області.

Спортивний сезон-2022 був найуспішнішим для збірної команди України з синхронного плавання, до складу якої входять Владислава та Марина. Збірна команда завоювала 7 нагород на чемпіонаті світу (2 золоті та 5 срібних) та 8 золотих – на чемпіонаті Європи.

Дякуємо нашим дівчатам за те, що знаходять в собі сили боротися та перемагати на змаганнях найвищого рівня, волонтерити, підтримувати маленьких харків’ян та ЗСУ.