uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника
uk0 800 311 777 - Служба підтримки вступника

Курсанти Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України зустрілися з п’ятиразовим чемпіоном паралімпіади в Токіо Максимом Крипаком

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. > Спорт та культура > Курсанти Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України зустрілися з п’ятиразовим чемпіоном паралімпіади в Токіо Максимом Крипаком

6 грудня курсанти Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Університету зустрілися та поспілкувалися з Максимом Крипаком – українським параплавцем, Героєм України (2021), п’ятиразовим чемпіоном і триразовим срібним призером літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, п’ятиразовим чемпіоном літніх Паралімпійських ігор 2020 року в Токіо (2021), заслуженим майстром спорту.

Максим розповів про нелегкий шлях до вершини спортивного Олімпу, про те, як побив світовий рекорд з результатом 54,15 секунди (попередній рекорд складав 54,71 секунди – він належав українцю Денису Дуброву) та встановив світовий рекорд у запливі на 100 метрів на спині у класі S10 (57,19 секунди), про свою любов до України та до рідного Харкова, а також про плани на майбутнє.

Курсанти ставили гостю багато запитань та з захопленням слухали відповіді на них. Максим подякував за гостинність та організовану на високому рівні зустріч, побажав молоді ніколи не здаватись на півшляху, адже велика праця та віра в себе завжди приносить свої плоди.

Світлана ОСТАПЕНКО